Loading

Arş. Gör.

Elif KAYMAZ

Turizm Fakültesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

İletişim

elifkaymaz@subu.edu.tr

0264 616 03 88

Güncellenme Tarihi : 28-04-2024 05:39

ULUSLARARASI :
1
Türkiye’deki Bireylerin Gıda Bilincine İlişkin Bir Araştırma: Çernobil Örneği (A Study on Food Awareness of Individuals in Turkey: The Case of Chernobyl)
KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ , 3458Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
2
Çiriş Otunun Mutfak Kültüründeki Yeri: Bingöl İli Örneği (The Place of Çiriş Grass in Culinary Culture: The Case of Bingöl Province)
KAYMAZ ELİF, USTA DİŞSİZ SEVİM , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
3
Yenilebilir Böceklerin Menülerde Kullanılması Üzerine Bir Araştırma: Kapadokya Örneği
KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ , Journal of Travel and Tourism Research, 2020
Uluslararası   Hakemli   CIRET’s Data bases on the tourism, leisure, outdoor recreation and hospitality industry   Özgün Makale
4
Yenilebilir Böceklerin Menülerde Kullanılması Üzerine Bir Araştırma: Kapadokya Örneği
KAYMAZ ELİF,ULAMA ŞEVKİ , Journal of Travel and Tourism Research, 2020
Uluslararası   Hakemli   CIRET   Özgün Makale
ULUSAL :
1
Slow food Hareketine Uygun Bir İçecek: Türk Kahvesi
ÖZGEN LEYLA, ERGUN PERVİN, KAYMAZ ELİF , MOTİF DERGİSİ, 2019
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
2
Slow food hareketine uygun bir içecek: Türk kahvesi
ÖZGEN LEYLA, KAYMAZ ELİF, ERGUN PERVİN , MOTİF, 2019
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
BİLİMSEL KİTAP :
1
BAHARAT, OTLAR VE SOSLAR
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
2
Gastronomi Tarihi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
3
Gastronomi Tarihi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
4
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
5
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
6
Gastronomi ve Medya
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
7
Gastronomi ve Medya
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
8
Rekreasyon Kavram ve Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
9
Rekreasyon Kavram ve Uygulamalar
Yazarlar : USTA SEVİM, KAYMAZ ELİF, ŞENGÜL SERKAN
10
Rekreasyon Kavram ve Uygulamalar
Yazarlar : USTA SEVİM, KAYMAZ ELİF, ŞENGÜL SERKAN
11
Rekreasyon-Kavram ve Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
12
COVID-19 and the Hospitality and Tourism Industry
Yazarlar : ÖZBAY GÜLÇİN, KAYMAZ ELİF
13
COVID-19 and the Hospitality and Tourism Industry: A Research Companion
Yazarlar : ÖZBAY GÜLÇİN, KAYMAZ ELİF
14
Gastronomi Turizmi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
15
Gastronomi Turizmi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
16
Mutfak Yönetimi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
17
Mutfakta Yönetimi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
18
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ: Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, CEYLAN VELİ, ŞENGÜL SERKAN
19
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, CEYLAN VELİ, ŞENGÜL SERKAN
20
Tatlı, Pasta ve Hamur İşleri Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, CEYLAN VELİ, ŞENGÜL SERKAN
21
Yiyecek İçecek Pazarlaması
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
22
Yiyecek İçecek Pazarlaması
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
23
YİYECEK İÇECEK PAZARLAMASI
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
24
YİYECEK İÇECEK PAZARLAMASI
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
25
BANKET SATIŞ VE ORGANİZASYONU
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
26
Banket Satış ve Organizasyonu
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ,KAYMAZ ELİF
27
MUTFAK SANATI: Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
28
Mutfak Sanatı-Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF,ULAMA ŞEVKİ
29
Yiyecek ve İçecek Servisi-Klasik ve Modern Yaklaşım
Yazarlar : ULAMA ŞEVKİ,KAYMAZ ELİF
30
YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ KLASİK VE MODER YAKLAŞIM
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
31
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
Yazarlar : KAYMAZ ELİF
ANSİKLOPEDİ MADDESİ :
1
GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ
Yazarlar : KAYMAZ ELİF