ULUSLARARASI : | |
---|---|
1 | Türkiye’deki Bireylerin Gıda Bilincine İlişkin Bir Araştırma: Çernobil Örneği (A Study on Food Awareness of Individuals in Turkey: The Case of Chernobyl) KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ , 3458Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
2 | Çiriş Otunun Mutfak Kültüründeki Yeri: Bingöl İli Örneği (The Place of Çiriş Grass in Culinary Culture: The Case of Bingöl Province) KAYMAZ ELİF, USTA DİŞSİZ SEVİM , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023 Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
3 | Yenilebilir Böceklerin Menülerde Kullanılması Üzerine Bir Araştırma: Kapadokya Örneği KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ , Journal of Travel and Tourism Research, 2020 Uluslararası   Hakemli   CIRET’s Data bases on the tourism, leisure, outdoor recreation and hospitality industry   Özgün Makale |
4 | Yenilebilir Böceklerin Menülerde Kullanılması Üzerine Bir Araştırma: Kapadokya Örneği KAYMAZ ELİF,ULAMA ŞEVKİ , Journal of Travel and Tourism Research, 2020 Uluslararası   Hakemli   CIRET   Özgün Makale |
ULUSAL : | |
---|---|
1 | Slow food Hareketine Uygun Bir İçecek: Türk Kahvesi ÖZGEN LEYLA, ERGUN PERVİN, KAYMAZ ELİF , MOTİF DERGİSİ, 2019 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
2 | Slow food hareketine uygun bir içecek: Türk kahvesi ÖZGEN LEYLA, KAYMAZ ELİF, ERGUN PERVİN , MOTİF, 2019 Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale |
İletişim
elifkaymaz@subu.edu.tr0264 616 03 88