Loading

Arş. Gör.

Elif KAYMAZ

Turizm Fakültesi

Gastronomi ve Mutfak Sanatları

İletişim

elifkaymaz@subu.edu.tr

0264 616 03 88

Güncellenme Tarihi : 19-06-2025 12:25

ULUSLARARASI :
1
Aşçıların Mutfakta Alkol Tüketim Durumlarına Yönelik Bir Araştırma: Ankara İli Örneği
KAYMAZ ELİF,ULEMA ŞEVKİ , MANAS Sosyal Araştırmalar Dergisi, 2024
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
2
Türkiye’deki Bireylerin Gıda Bilincine İlişkin Bir Araştırma: Çernobil Örneği (A Study on Food Awareness of Individuals in Turkey: The Case of Chernobyl)
KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ , 3458Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
3
Çiriş Otunun Mutfak Kültüründeki Yeri: Bingöl İli Örneği (The Place of Çiriş Grass in Culinary Culture: The Case of Bingöl Province)
KAYMAZ ELİF, USTA DİŞSİZ SEVİM , Journal of Tourism and Gastronomy Studies, 2023
Uluslararası   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
4
Yenilebilir Böceklerin Menülerde Kullanılması Üzerine Bir Araştırma: Kapadokya Örneği
KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ , Journal of Travel and Tourism Research, 2020
Uluslararası   Hakemli   CIRET’s Data bases on the tourism, leisure, outdoor recreation and hospitality industry   Özgün Makale
ULUSAL :
1
Slow food Hareketine Uygun Bir İçecek: Türk Kahvesi
ÖZGEN LEYLA, ERGUN PERVİN, KAYMAZ ELİF , MOTİF DERGİSİ, 2019
Ulusal   Hakemli   TR DİZİN   Özgün Makale
ULUSAL :
1
2024 Sağlıkta Yapay Zeka Yarışması Üniversite ve Üzeri Seviyesi Bilgisayarlı Görüyle Hastalık Tespiti Kategorisi 2005260
Diğer (Ulusal), Tamamlandı
ANSİKLOPEDİ MADDESİ :
1
GASTRONOMİ SÖZLÜĞÜ
Yazarlar : KAYMAZ ELİF
BİLİMSEL KİTAP :
1
BAHARAT, OTLAR VE SOSLAR
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
2
Gastronomi Tarihi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
3
Türkiye'nin Sokak Lezzetleri
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
4
Gastronomi ve Medya
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
5
Rekreasyon Kavram ve Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
6
Rekreasyon Kavram ve Uygulamalar
Yazarlar : USTA SEVİM, KAYMAZ ELİF, ŞENGÜL SERKAN
7
COVID-19 and the Hospitality and Tourism Industry
Yazarlar : ÖZBAY GÜLÇİN, KAYMAZ ELİF
8
COVID-19 and the Hospitality and Tourism Industry: A Research Companion
Yazarlar : ÖZBAY GÜLÇİN, KAYMAZ ELİF
9
Gastronomi Turizmi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
10
Mutfak Yönetimi
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
11
TATLI, PASTA VE HAMUR İŞLERİ: Kavramlar, İlkeler ve Örnek Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, CEYLAN VELİ, ŞENGÜL SERKAN
12
YİYECEK İÇECEK PAZARLAMASI
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
13
YİYECEK İÇECEK PAZARLAMASI
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
14
BANKET SATIŞ VE ORGANİZASYONU
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
15
MUTFAK SANATI: Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
Yazarlar : KAYMAZ ELİF, ULEMA ŞEVKİ
16
YİYECEK VE İÇECEK SERVİSİ KLASİK VE MODER YAKLAŞIM
Yazarlar : ULEMA ŞEVKİ, KAYMAZ ELİF
17
GASTRONOMİ VE YİYECEK TARİHİ
Yazarlar : KAYMAZ ELİF